Nytt Newsletter ute nå, med flotte intervjuer, reportasjer og aritkler vedrørende Leicester City

Embed from Getty Images

Vi publiserte for litt siden vårt tredje newsletter for året. Nye og fine reportasjer i en fyldig utgave der du møter Wout Faes, Willie Cunningham, Frank McLintock og flere med dem.

Håkon Preus og Rolf Otto Eriksen er også viet sin plass, der den tidligere Ørn og Eik spissen (Preus) forteller om sin lidenskap for Leicester og der Eriksen gir et innblikk i hvordan det er å kommentere Leicester for Viasat.

Les mer «Nytt Newsletter ute nå, med flotte intervjuer, reportasjer og aritkler vedrørende Leicester City»

Claudio Ranieri til Oslo og Cupfinaleseminaret, Per Arne Hansen fikk et møte med den unike og helt spesielle Leicester legenden

Embed from Getty Images

Claudio Ranieri hadde tatt turen til Oslo og Norge for å være foredragsholder på det årlige Cupfinaleseminaret. Per Arne, vår formann i supporterklubben var også tilstede her som representant for Notodden FK, der han gjennom mange år har vært og er Daglig Leder.

Gjennom en felles bekjent, Ronny «Geson» Gunnarsson, ble det ordnet et møte mellom de to. Per Arne fikk en kort prat og et minne for livet, der han selvfølgelig var stor fornøyd med å få ordnet dette.

Les mer «Claudio Ranieri til Oslo og Cupfinaleseminaret, Per Arne Hansen fikk et møte med den unike og helt spesielle Leicester legenden»

SBF rapporterer supportertall for 2022 der LCSCSB ikke lenger er en del av topp 20

Embed from Getty Images

Vi har har hatt en jojo tilværelse som supporterklubb gjennom mange år og medlemstallet har gått opp og ned gjennom årene. Det har også vært litt ymse med aktivitet, men at vi ikke lenger kvalifiserer til de 20 øverste plassene som supporterklubb er litt trist.

Vi rapporterer kun betalende medlemmer av LCSCSB som base for vårt antall, og det er her du må betale kontingent hvis vi skal vise muskler blant våre konkurrenter.

Les mer «SBF rapporterer supportertall for 2022 der LCSCSB ikke lenger er en del av topp 20»

Blogg på WordPress.com.

opp ↑