Serieåpning for Leicester med supportere fra Scandinavian Branch tilstede

Embed from Getty Images

Leicester startet hjemme mot Brentford og denne gang som seg hør og bør var det supportere folk fra vår supporterklubb til stede. Svensker og Nordmenn hadde tatt turen og vi gledet oss i en time.

Dessverre ble det ingen seier og et uavgjort tar vi med oss hjem. Det var ikke helt den starten vi håpet på etter å ha ledet 2-0 tidlig i 2. omgang.

Allikevel som tur ble det begivenhetsrikt. Hvis du ikke allerede har fått med deg dette reisebrevet så er det en god artikkel for de som liker litt mer enn bare Leicester, og i andre kamper kan jo tidligere rever dukke opp, som på Goodison Park, der Demarai Gray spilte for hjemmelaget, Ben Chilwell og N’Golo Kantè var i laget til Chelsea og der Chilwell ble en som på en måte var med å avgjøre med tildelt straffespark.

Du kan lese reisebrevet, klikk her, eller trykke på et av bildene.

Leicester fikk med seg 1 poeng og med 2-2 foran både Liverpool og Man Utd på tabellen, det er da noe i en første runde av enda en serieåpning i Premier League.

Vi gleder oss over enda en tur til Leicester og håper at vi snart er tilbake på nye eventyr til en by som vi vet har flere ting å by på enn bare fotball.

Siste Nytt – Leicester City

/ Svensk / Engelsk /

Siste Resultater

/ Live /

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: