City News, siste nytt på nett

Nye nettsider

Da er vi klare med nye nettsider og det er igjen vind i Leicester seilene. Vi har flere nå som bidrar og det skal bli spennende fremover. Sidene er oppdatert med diverse praktiske sider med supporrter informasjon, litt info om supporterklubben og diverse andre saker som ofte er interessante for fans.

Embed from Getty Images

Undertegnede er tilbake med sitt bidrag i supporterklubben og har utarbeidet nettsidene og vil ta hånd om disse fremover. Mine reisebrev til også bli publisert via weben med en link til min blogg, Norwegian Blue, der du vil finne reisebrevene publisert.

Det er også et arkiv under oppbygning der bilder fra turer, diverse publikasjon er newsletter ligger og du vil kunne plukke disse opp fra nettsiden skulle du mangle noen av de gamle publikasjonene. Det er allerede bilder og publikasjoner tilgjengelig så via menyen under bilder finner du det som nå er publisert.

Det er også oversikter her som gir deg full innsikt i status rundt klubben, kamper, spillere og diverse andre oppdateringer som bør være av interesse, så får vi håpe at detter er et tilskudd til en bedre og mer mangfoldig drift av supporterklubben.

Det vil komme oppdateringer på weben som vil bli publisert på facebook siden og forumet så er du der og så vet du når nyhetene dukker opp.

Øivind og Reidar

Vi skal følge opp og drive nettstedet med blant annet fine bidrag fra Øivind Smestad og Reidar Weltzin. De skal øse av sin kunnskap og kløkt, og vil skrive litt om diverse temaer gjennom sesongen i egne spalter. Øivind vil du finne under «Klar Tale» plakaten, Reidar velger sine «Øyeblikk».

Embed from Getty Images

Øivind skriver i sitt første innlegg om at trua er tilbake og at han ser konturer av et nytt og veldig spennende Leicester lag, interessant og fint valgt tema av en svoren «rev» som aldri legger skjul på hvor han kommer fra.

Reidar finner sine øyeblikk og driver med arkeologiske utgravninger denne gang, som vi som kjenner han, vet han ikke har noe imot. Kunnskapsbasen og hukommelsen er noe vi ønsker at han deler og da bør de som ikke husker så mye og ikke kjenner til Mike Stringfellow lese seg opp.

Newsletter

Iselin Weltzin har lagd noen fantastiske newsletter og vi gleder oss til neste, som er lovet i løpet av Desember. Vi gleder oss allerede til et nytt eksemplar og det er også gøy å ha med Søren, Walter og andre som bidrar sterkt til at dette holdes levende.

Embed from Getty Images

Vi håper at Iselin kan fortsette å produsere og at vi fremover vil få nye Newsletter av høy klasse.

City News

Fra tid til annen vil vi komme med et liten bulletin av nyheter under spalten «City News». Her vil vi informere om litt forskjellig og håper å publisere en gang pr. måned med diverse småtteri som opptar oss og som er av nytt som har ankommet redaksjonen. Vinklingen er vil være på oss og ikke så mye på klubben, der man finner slikt stoff stort sett andre steder.

E-post til redaksjonen

Leicester til Flint Cup, Leicester kommer med et lag i 14 års klassen i Flint Cup som arrangeres i Tønsberg, oversikt over kamper kommer, se her.

LCFC Fox Nabil, En ny «fans» You Tube kanal, du kan se alle hans oppdateringer her, en ung og fremadstormende herremann dette, se her.

Fans i Media

Vi har en egen side under ekstra, som heter Fans i Media, her vil du finne oppdateringer fortløpende på intervjuer og klipp om våre egne som har vært avbildet, sitert, skrevet om eller faktisk også programmer på tv der vi har vært involvert. Har du noe vi mangler så send oss en link til historien, videoklippet, så legger vi det inn, alltid morsomt å følge med på det.

Da hører du snart fra oss igjen, og håper at vi kan bidra med litt «special info».

For LCSCSB,

Ivar Tisthammer

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: