Nyhetsbulletin, litt info før sesongstart!

Hei da er vi tilbake med en liten nyhetsbulletin, håper at Leicester får en fin ny sesong og at det vi har i vente er nye eventyr som vil gi oss store gleder også fremover.

Newsletter

Vi sendte jo et newsletter ut i mai og fikk en god mottakelse, nytt newsletter blir sendt ut før seriestart og etter kampen mot Man City in Community Shield. Her blir det nye intervjuer og mye spennende som ikke er å se på nettsider eller andre plasser, gleder oss til det.

Klubben fikk også et eksemplar og vil fortsette å motta våre newsletter. De liker våre bidrag og har ikke så mange supportere utenfor England.

TV kamper

Det er jo blitt dyrere å se Premier League, men for en meny. Det blir en dekning vi aldri har sett maken til og pris pr kamp blir nok ikke så galt, samt at vi får se vårt kjære Leicester fohåpentligvis i samtlige kamper neste sesong. Vi gleder oss til det. Pre-season dekkes jo også gjennom åpne sendinger via klubbens offisielle hjemmesider.

Ny Drakt

Den klassiske blå med hvite bukser er fortsatt med, her om dagen ble også en ny mint farget drakt lansert, det er vel en tradisjon at farger skal endres på disse drakt alternativene. Du kan som alltid bestille utstyr og drakter via nettsidene til klubben, klikk her.

Abonner på Tipsbladet

Tips er ute i digital form og frister med et prøve abo til kun kr. 1. Ønsker du litt spesialer om engelsk fotball, tipping osv, benytt deg av tilbudet. Du følger bare denne lenken, så har du muligheten nå og noen uker fremover.

Medlemskontingent

Betal inn til vår konto og via vårt medlemssystem, kr. 50 er nok for å være med i fellesskapet. Vi har for neste sesong også spesielle fordeler for medlemmene, de finner du på vårt forum. Er du ikke på forumet, gå inn og ta del i samværet. Betale medlemskap, klikk her.

Nytt om Leicester

Det er selvfølgelig mange nettsider å følge med på, men de som er drevet av skandinaver håper vi du vier et besøk. Blue Army Sweden har kjempeflotte sider, de har nå også åpnet en ny nett butikk med spennende effekter, så ønsker du å handle spesielle saker, gå inn å kjøp på nett. Her finner du også gode transfer oversikter.

Filbertway er også verdt et besøk, med nye kamprapporter og nytt om klubben, spillere og diverse gjennom sesongen. Det er også her nye bøker tilgjengelig og mye nytt og spennende stoff gjennom uken.

Selvfølgelig ikke glem Leicestershire Live og ei heller de offisielle sidene som bidrar til å bringe godt nytt om vår klubb, via link siden til Filbertway finner du også andre og kjente sider som du kan følge med på.

Matt Piper – Ny bok

Les den fine biografien til den siste målscorer på Filbert Street. Matt Piper var en meget lovende spiller og et rekordkjøp av Sunderland, men skader stoppet hans fremgang og måtte legge opp i ung alder. Boken kan kjøpes via denne linken. Du finner også my nytt og spennede via Shop – Leicester

Reiser / Turer

Vi vet veldig lite om dette foreløpig og det er ikke noe spesielt på trappene vedrørende fellesturer etc, men vi får håpe at det snart igjen blir mulig å reise på tur til England og Leicester, men så lenge det er restriksjoner og litt problematisk å komme seg ut, så ser vi an og gir info når dette igjen er aktuelt.

Da satser vi på en god seriestart, noen flere spennende signeringer, litt bedre resultater i pre-season og står på videre,

Vi snakkes,

For LCSCSB

Ivar Tisthammer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: