City News, Ny bulletin og litt om det som har skjedd siden sist

Vi har fått ut alt av effekter og supporterutstyr, og håper at folk er fornøyd, dessuten har Leicester City krabbet til toppen av tabellen og gjør det skarpt i Europa League. Det er mye som er positivt om dagen, så får vi håpe det fortsetter slik.

Utsendelsen og ubehag med Posten

Vi benyttet Posten som distributør av våre supportereffekter og det ble mye rart. En pakke til Finnmark to få dager, mens en sending til Notodden tok flere uker, alt ble sendt ut fra en Rema butikk i Sandefjord. En pakke til Sverige er ennå ikke kommet frem, men ble funnet igjen på et lager i Kristiansand, men nå er den funnet og det blir igjen et nytt forsøk på å få denne over grensen og til mottaker i Hallsberg. Vi har også i disse dager sendt ut det som var av reklamasjoner i forhold til kopper, samt premier til de som vant konkurransene. Vi håper alt faller i smak.

LCSCSB

Vi har ikke så mye nytt å meddele egentlig, men følger jo laget i tykt og tynt gjennom sesongen og det er morsomt om dagen.

TCF-Filbertway

Det er nye kamprapporter og diverse historier her, hvis man ønsker å følge med, på filbertway.com kan man også finne nyttige linker til andre Leicester City sider og det oppdateres ukentlig på sidene.

MVH

for LCSCSB,

Ivar Tisthammer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: