SBF rapporterer supportertall for 2022 der LCSCSB ikke lenger er en del av topp 20

Embed from Getty Images

Vi har har hatt en jojo tilværelse som supporterklubb gjennom mange år og medlemstallet har gått opp og ned gjennom årene. Det har også vært litt ymse med aktivitet, men at vi ikke lenger kvalifiserer til de 20 øverste plassene som supporterklubb er litt trist.

Vi rapporterer kun betalende medlemmer av LCSCSB som base for vårt antall, og det er her du må betale kontingent hvis vi skal vise muskler blant våre konkurrenter.

Ser vi litt på listen så er det flott at vi nå har 174 medlemmer totalt innmeldt pr 31. mai 2022, det er en fin økning fra i fjor, men det bør økes betraktelig da vi teller over 300 registrert i vårt forum. Med den laveste kontingenten blant samtlige supporterklubber i landet er ikke 50 kroner noe som bør skremme folk vekk.

Utsnitt fra SBF sin medlemsoversikt.

En supporterklubb for Scarborough Athletic ligger som nr 15 med totalt 332 medlemmer og er ikke engang en del av ligasystemet. Det sier litt om hvordan interessen kan spres.

Er det noe som bør endres for at vi skal få flere medlemmer, skape mer aktivitet osv, så må medlemmene trå til og komme med konstruktive endringsforslag, gjerne bidra selv, men vi har gjort en god del for å forbedre oss med diverse aktiviteter.

Det er selvfølgelig andre Premier League klubber som også sliter der vi er foran Fulham, Southampton, Crystal Palace og Brighton. Bournemouth har ingen supporterklubb registrert. Dette speiler dessverre også Leicester som klubb da de sliter med å engasjere fans i den utstrekning de trenger for å vokse som klubb.

Toppen av listen preges av det som selvfølgelig gjenspeiler disse største klubbene. Liverpool er størst med 48 506 medlemmer, deretter følger Manchester United med 45 111, før vi får et enormt fall ned til tredje plass som innehas av Leeds med 7 857.

Med en liten dugnad bør vi fint klare å få Leicester inn i topp 15 av denne listen, der vi maner alle som har et hjerte for klubben til å melde seg inn, slik at totalen blir god også for oss.

Det betyr ikke at vi ikke setter pris på hver eneste som til nå har tegnet medlemskap, det er vi selvfølgelig veldig godt fornøyd med.

Bli Medlem

Siste Nytt – Leicester City

/ Svensk / Engelsk /

Siste Resultater

/ Live /

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: