Claudio Ranieri til Oslo og Cupfinaleseminaret, Per Arne Hansen fikk et møte med den unike og helt spesielle Leicester legenden

Embed from Getty Images

Claudio Ranieri hadde tatt turen til Oslo og Norge for å være foredragsholder på det årlige Cupfinaleseminaret. Per Arne, vår formann i supporterklubben var også tilstede her som representant for Notodden FK, der han gjennom mange år har vært og er Daglig Leder.

Gjennom en felles bekjent, Ronny «Geson» Gunnarsson, ble det ordnet et møte mellom de to. Per Arne fikk en kort prat og et minne for livet, der han selvfølgelig var stor fornøyd med å få ordnet dette.

Det ble noen autografer for Per Arne også, der Claudio Ranieri signerte villig på både «gull» drakta, samt noen flere som senere ble auksjonert bort på seminaret.

Claudio Ranieri oppnådde noe helt spesielt med Leicester, der han fikk til det umulige og for alle som holder med dette laget ble han helt spesiell og kanskje det største manager ikonet klubben noen gang har hatt.

Claudio lurte, som veldig mange andre, hvorfor Leicester var så spesielt for Per Arne, og han fikk da historien om Tippekampene som har holdt et engasjement for denne klubben i live gjennom alle disse år.

Hyggelig at Per Arne fikk til dette møtet og at vi i supporterklubben kan vise til et virkelig topp engasjement fra vår formann.

Bli Medlem

Siste Nytt – Leicester City

/ Svensk / Engelsk /

Siste Resultater

/ Live /

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: