Tabell klatring mot Old John

Beware of Ticks…

Stod det på de små, prydelige skiltene langs turstiene i Bradgate Park. «Sikkert en artig hjorterase», tenkte vi og tråkket oss videre gjennom til dels høyt gress. I håp og tro om at Ticks-rasen ikke ville angripe bruttern’n og meg!

Old John (002)

«Old John Tower»

Uten å bli angrepet av noe som helst annet enn høy puls og svette, ankom brødreparet toppen av Leicestershire. Fylkets høyeste punkt der Old John ruiner og tårn troner, stolt beliggende hele 212 meter over havflaten med utsikt til revenes argeste opponenter, værer og skogvoktere!

Ticks, sauer og gamle-John….? Nå har det tippet over for den godeste Smestad, tenker nok mange allerede!

Nei da, ikke ennå, kan jeg forsikre (vil ha med meg et ligagull til). Digitale medier har nemlig kommet langt på de 30 årene siden første gang denne fryktløse rev første gang befant seg på toppen av parkens høyeste topp. Vi fant da likevel til slutt ut at Ticks slett ikke var et hjorteslag, men ikke like attraktive Flått!

Turen til Bradgate Park, en kjapp drosjetur fra Leicester, ble gjentatt og opplevd nylig med nytt (og like godt) reisefølge… og fremdeles uten flåttbitt! La disse linjer således stå som en oppfordring til alle likesinnede som har litt ekstra tid mellom slagene på tribunene: Bradgate Park er vel verdt noen timer i Öppet landskap!

Embed from Getty Images

For ikke å snakke om belønningen som venter etter endt tur, noen hundre meter opp langs veien utenfor parkens porter. The Bradgates utmerkede utvalg av leskende drikker og hyggelige atmosfære gjorde at jeg enkelt fikk assosiasjoner og bilder fra favorittserien Heartbeat på netthinnen! Selv uten Greengrass til stede!

En som til de grader er til stede for tiden er ligaens suverene toppscorer Jamie Vardy. Å synge at han «holder selskap» er vel nesten for tynt for tiden. 32-åringen er jo i sensasjonell form! 16 scoringer på 16 kamper er rett og slett eventyrlige greier! Han slutter ikke å imponere den karen. At vår No 9 synes å trives bedre enn noen gang i klubben vår, nå under Brendan Rodgers kommando, er en avgjørende årsak til at jeg tror på en topplassering også når vi skriver mai måned 2020.

Embed from Getty Images

Sist helg på Villa Park fikk vi et nytt bevis for at nordirens ideer og gjennomføringsevner bærer frukter. Rodgers la om til 4-4-2-formasjon med diamant-midtbane og med Kelechi Iheanacho som Vardys party-partner. Det funka som ei kula!

Vi scorer altså mer enn de fleste og slipper inn færrest av alle! La oss håpe det fortsetter, at flytsonen er lang og at Brendans disipler har enda mer å gå på! For det har jeg faktisk stor tro på.

Øivind Smestad

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: