City News, siste nytt på nett

Liga Cup og FA Cup

Leicester gikk videre i FA Cup’en, med seier over Wigan, nå møter vi Brentford i neste runde og muligheten for avansement er selvfølgelig til stede. Semi-finalen i Carabao Cup er også iferd med å nærme seg et spennende sluttnivå med et litt skuffende 1-1 i hjemmemøtet. nå venter et bortemøte på Villa Park, og det lukter litt straffekonk, vi får se.

Embed from Getty Images

Premier League

Vi har hatt en fantastisk første del av sesongen og det er en mulig CL mulighet som ser veldig stor ut. Det vil selvfølgelig være en stor fjær i hatten. Jeg lar meg fascinere av ekspertene både i England og her på berget, de har dessverre ikke fulgt helt med i timen, noe de sjelden gjør når det gjelder Leicester City.

Men vi gleder oss over hva Brendan Rodgers har fått til og får håpe at det blir like gøy nå på nyåret og frem mot våren med en avslutning på sesongen på selveste 17. mai i kamp mot Manchester United.

Newsletter

Det har vært annonsert nytt newsletter til medlemmene, pt er det under utarbeidelse, vi gleder oss til utgivelsen og håper at dette blir på nivå med de forrige, da får vi en leseopplevelse alle sammen.

Vi venter i spenning, og her kan du laste ned de siste utgaver.

Fellestur

Det jobbes med et arrangement og vi har lagt en plan for at nest siste kamp for sesongen mot Sheffield United blir det vi sikter frem imot- Følg med på forumet her vil du finne info om arrangementet.

Medlemskontingent 2020

Siden er åpen for nytt medlemskap, eller fornyelse av det gamle, løp og kjøp abonnement og betal inn ditt bidrag, se her.

Forespørsler om billetter

Det kommer stadig spørsmål om billetter til kamper og har noen membership eller et sesongkort, så gi beskjed til Per Arne, da vil det være mulighet for å kunne få enten mer poeng eller få leid ut sitt kort. Som sagt disponerer supporterklubben 4 billetter, det er også egne sesongkort i omløp og noen er også «members», så det å få loyalty poeng er ingen dumhet.

Da hører du snart fra oss igjen, og håper at vi kan bidra med litt «special info».

For LCSCSB,

Ivar Tisthammer

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: