City News, Supportertur

Supportertur 2020

Årets supportertur blir 2.mai  – til kampen mot Sheffield United. Dersom du ikke tidligere har fått beskjed gjør vi oppmerksom på at siste frist for å melde seg på er fredag 31. januar. Ta kontakt med walthero(at)broadpark.no.

Embed from Getty Images

Vi prøver å skaffe billetter for dem som trenger det gjennom formann for supporterklubben, Per Arne Hansen. Det har pleid å ordne seg. Gi beskjed dersom du trenger billett (bindende bestilling). Det er ett forbehold i forbindelse med kampen. I likhet med mange kamper kan den bli flyttet på grunn av sendeskjema for TV.

Det er en sjanse vi tar ved påmelding. I forbindelse med kampen skal vi dele ut «vikingskipet» til årets spiller, som alle kan være med å stemme på. De som skal dele ut trofeet blir valgt ut ved loddtrekning blant turdeltakerne.

Følg med når kandidatene blir publisert – alle medlemmer kan stemme på sin favoritt.

Embed from Getty Images

Standard opplegg for turen er:

  1. Du kommer ordner selv med reise – og kommer deg til og fra Leicester på egenhånd. Det finnes mange reisemuligheter, litt avhengig av hvor du bor. Mange bruker kombinasjonen Fly/tog.
  2. Du ordner selv med overnatting der du måtte ønske (søk på hoteller i Leicester). En del bor på Hotel Belmont, men det finnes mange billigere alternativer.
  3. Vi skaffer kampbilletter til dem som trenger det (gi melding).
  4. Alle møtes lørdag formiddag til trekning av dem som skal inn på stadion før kampen for å overrekke vikingskipet til årets spiller – og en leskedrikk.
  5. Etterpå er det felles tur til stadion – kanskje treffer du en spiller på P-plassen hvis vi er tidlig ute – ellers er det supportershop – pub –  felles hygge
  6. Kamp
  7. Etterkampen-spiel
  8. Felles middag for dem som ønsker det – San Carlos – Her gjør vi en felles bestilling når vi har oversikt over hvem som vil være med.

Fristet – fort deg å gi beskjed!

For LCSCSB,

Walther Olsen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: