City News, En liten bulletin og en fin liten bukett med fakta

Det er en stund siden vi oppdaterte nettsidene våres med litt nyheter, men det har ikke vært så mye å melde i forhold til supporter oppdateringer, men igjen en del som skjer rundt på nett og tenkte jeg kunne oppsummere litt av det som har skjedd siden sist.

Rykter og overganger

Det er selvfølgelig mye rykter om spillere som Leicester viser interesse for, og det er også rykter om klubber som ønsker å knytte til seg diverse Leicester spillere. Dette preger nyhetsbildet for tiden, ønsker du å følge med så er Blue Army Sweden sin oppdatering absolutt den du bør følge da den gir en fin oversikt over det meste, og den er på et Skandinavisk språk, ønsker du å følge engelske nettsider så er det jo bare å gå til News Now for din daglige dose.

Blue Army Sweden

Sören Filipsson oppdaterer sidene med fine «stories» om tidligere spillere og nyheter daglig også, og er du Leicester City fan så bør du følge hans bulletin. Denne uken kan du se en liten morsom oppdatering om Iraneren Hossein Kaebi som spilte noe få kamper for Leicester City for noen sesonger tilbake.

The Fox

De som følger litt med bør få med seg denne. Nettsiden er ikke all verden, men de har et flott magasin som blir utgitt «frequently», og nå er et nytt nr ute, denne gang med et intervjue med en tidligere helt, Alan Woollett. Nr 217 i rekken er verdt å lese og tidligere utgaver er også tilgjengelige og kan bestilles.

Offisielle nyheter, LCFC.com

Klubben selv har også mye interessant stoff å få med seg og de historiske oppdateringene til klubbens egen historiker John Hutchinson er spennende. Hans video blogg har vært fint å følge under denne spesielle tiden og mange nye fun facts fra de gamle dager.

Det er også en del annet nytt fra de offisielle kilder som er verdt å få med seg. Anbefaler at du daglig tar deg en tur inn for å følge nyhetene fra klubben.

The Athletic

Dette er en nyvinning og sidene er tilgjengelig via abonnement, her er det morsomme artikler om Leicester City spillere og mye annet som er av interesse. Ingen rykter, men mer historier og fakta og er du Leicester City fan så bør du følge Rob Tanner og hans oppdateringer om klubben, verdt å lese og god underholdning. Det finnes også en app som kan lastes ned og du kan daglig få nye fakta. The Athletic er ikke bare en side som omhandler Leicester City og du får tilgang til alt stoff om fotball og annen sport, meget bra og verdt sin pris.

LCSCSB

Vi kommer med City News nå og da og når vi har noe på hjertet. Hvis du vil mimre litt å se på noen video snutter anbefaler jeg deg å ta en tur innom vårt video arkiv og kos deg med noen filmer og litt oppdateringer på den fronten, tilgang til arkivet, klikk her.

Vi jobber med en t-shirt og har litt jobb igjen før alt er på plass, vi har ikke helt fått enighet om vår logo, men forslagene ligger ute på vårt forum og facebook sider og hvis vi får go for et av forslagene vil vi bruke dette, og trykke opp det vi får av bestillinger.

TCF-Filbertway

Sidene oppdateres daglig og har hatt ny rekord i antall treff, sidene når ofte toppen av News Now med sine «stories», og det er besøk fra hele verden. Vi fortsetter oppdateringene og de siste «stories» er om Kristoffer Ajer og Richie Norman. Vet at mange norske fans følger sidene, men vi ønsker flere som følger sidene på facebook, så hvis dere går hit og trykker følger, blir vi veldig glade. Sidene er på engelsk og har et godt renome og stadig nye og gode tilbakemeldinger. Vil du følge sidene på nett, kan du bare gå til https://filbertway.com for dine oppdateringer.

Noen «Fun Facts»

Sikkert ikke så mange som husker Bobby Svarc, en liten angrepspiller fra 60 tallet, men han har faktisk en morsom Wikipedia side med noen artige fakta, se her

Bilturen til Gordon Banks og Richie Norman til FA Cup finalen i 1960, da de var tilskuere, er en utrolig morsom historie, om gasspedaler som hang seg opp og hvordan de året etter spilte i finalen selv. Sug på denne karamellen, ingen visste hvem vi var sa Richie Norman, men det var i 1960, se her

Jimmy Nielsen ble aldri en stor hit i Leicester City, fikk ikke en eneste kamp for førstelaget, men Aalborg legenden som etter sitt opphold i Leicester City ble kåret til beste keeper i MLS har en spennende historie som fotballspiller og senere leder og trener, se her

Da har vi forhåpentligvis noe spennende å se frem til hvis og når Premier League kommer igang igjen. I disse spesielle tider, ta vare på hverandre, tenk på Leicester City og forhåpentligvis kommer vi snart tilbake til noe som ligner på normalen igjen, til neste gang, «stay safe»,

MVH

for LCSCSB,

Ivar Tisthammer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: