Unik mulighet til kjøp av spesielt supporterutstyr for Skandinaviske Leicester City fans

Vi har lenge gått med planer om å skape en egen identitet i Leicester familien og nå har dagen kommet og frem til søndag denne uken kan man bestille fra vår spesielle kolleksjon av varer.

T-skjorte, lue, genser og en kopp er nå laget i vår egen variant og håper på at bestillingene vil komme i jevnt sig, og at Leicester City supportere kjenner sin besøkelsestid og bestiller vår lille kolleksjon.

kolleksjonlcscsb

Er du medlem har du sikkert allerede fått med deg nyheten fra forumet, og kanskje fra facebook siden vår, men nå også eksklusivt fra websiden også, med mulighet til å bestille direkte via epost til leicester@online.no.

Vi tar imot bestillinger fram til søndag ettermiddag og vil etter dette sende en ordre på det vi har fått inn av bestillinger, selve betalingen får du info om enten via forumet eller ved å kontakte oss på overnevnte e-mail adresse.

Det er medlemsplikt for kjøp og er du ikke medlem kan du melde deg inn, et medlemskap er kr. 50, har du andre i din husstand eller familie som er medlem så holder det, men et medlemskap er uansett ikke feil, da det kan gi deg flere fordeler som du kan lese om her på nettsiden eller gjennom å ta del i forumet.

Vi gleder oss til å se de fleste Leicester City fans i Skandinavia i denne spesielle kolleksjonen som kommer i et begrenset antall, så løp og kjøp.

Leicester City Supporters Club Scandinavian Branch

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: